Habitare 2018 /vol 1

Habitare 2018 oli minulle taivas. Värit, tekstuurit, luonnonmateriaalit, KASVIT, aito puu materiaalina luonnollisimmillaan jne. Kaikki asioita, joita minä sisustuksessa rakastan. Räpsin järisyttävän määrän kuvia ja olisin voinut muuttaa Signals-näyttelyn tiaisen kanssa samaan huoneeseen. Jokaisella pitäisi olla kotona yksi tuollainen hersyvän herkullinen huone, joka saa väkisin hymyilemään.

Kasveja oli käytetty runsaasti lähes kaikilla osastoilla. Jos ei elävinä kasveina niin sitten tapeteissa. Tapetit olivat ihanan runsaita ja värikylläisä. Niiden vierellä  rottinkinki, puu, luonnonkuituiset tekstiilit ja rouheat pinnat saavat tilan rauhoittumaan. Tämä kombo on minun silmissä täydellisyyttä hipova. Osastoihin oli selkeästi panostettu ja käytetty ammattilaisia niiden suunnittelussa. Se kuinka tuotteet tuodaan visuaalisesti esille ei todellakaan ole yhdentekevä asia kaupalliselta kannalta.  Suunnittelijan näkökulmasta nämä olivat ehdottomasti käymisen arvoiset messut.

There`s more to come! Tämä ei ollut vielä tässä. Pysykää kuulolla. Kuvia on enää vain noin 150 kpl.  Tapani mukaan kannoin kilokaupalla esitteitä messuosastoilta kotiin mukanani, joten tämän messureissun ”purkaminen” vie hetken.

Heidi 

Suunnittelutoimisto Milo

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s